Gebruikte jachten

 

Kiezen voor onze makelaardij in gebruikte jachten, betekent kiezen voor zorgeloos verkopen. Dit is precies wat u zoekt. Waarom zelf energie en tijd besteden aan de verkoop van uw schip? Steeds maar naar uw ligplaats rijden en wachten op mensen, die wel een afspraak met u hebben gemaakt maar vaak niet komen opdagen. De praktijk leert dat u veel kostbare tijd moet steken in "geinteresseerde kijkers" voordat de ware koper zich bij u meldt. Daarnaast is objectief onderhandelen, zeker als het op uw eigen schip gaat, niet voor iedereen weggelegd. Wat ook geldt voor het opstellen van een voor beide  partijen acceptabel verkoopcontract. Om u al deze kopzorgen te besparen vertellen wij u graag meer over onze actieve jachtbemiddeling.

Onze verkoophaven is gelegen aan de Sibadaweg 34 te Harlingen, nabij de "waddenzee". In onze haven zijn permanent, medewerkers aanwezig. Bij bezichtiging zal één van onze jachtmakelaars de potentiele koper te woord staan en voorzien van degelijk advies. Ons aanbod is tevens 7 dagen per week voor iedereen te bekijken in onze verkoophaven, maar ook via diverse nationale en

Enkele bekende internetsites zijn o.a.:

 

en nog diverse andere.... en ook op botenshows in Nederland en Duitsland. Zowel geinteresseerde bezoekers, maar ook zij die telefonisch informatie opvragen, krijgen direct een uitdraai van de details van uw jacht.

Onze aanpak: No cure - No pay, vraag naar onze voorwaarden.

Kantoor & verkoophaven
Sibadaweg 34
8861 VG Harlingen
Tel.0517-417658


contact: F. Baarda  &  W.Veenstra

 

 

 

 

 

www.jachtcentraleharlingen.nl

www.botenbank.nl

www.yachtfocus.com

www.botenkoop.nl