Atlantic 48

ATLANTIC 48 EXTERIOR ATLANTIC 48 INTERIOR ATLANTIC 48 SPECS TECHNIEK

 

Een jacht waarmee alles kan en alles mogelijk is, willen wij dat niet allemaal ?

Een volledig nieuwe rompvorm met bijbehorende ergonomische kuipvorm en deklay-out. Uiteraard is het jacht uitgerust met dubbele balansroeren, hydraulische hefkiel en vleugel bulb (anno 2004). Atlantic heeft hoge verwachtingen van deze nieuwe 48 voeter.

Omdat zelfs de grootste oceaantocht eindigt in een beschutte baai of een klein haven mag het aan voorzieningen niet ontbreken. Luxe betimmering van peren-, wenge- en Italiaans notenhout zullen een rustige sfeer creëren onderdeks.

 

Al deze soorten hout kan men terug vinden in het superlichte interieur. Om de Atlantic 48 uiterst manoeuvreerbaar te maken wordt er gebruik gemaakt van een uitklapbare boegschroef. Doordat dit systeem volledig weg klapt, blijft de mooie lijn van het schip intact.
De Atlantic werf, ontwerper Dick Zaal (Atlantic 36 t/m 51 of groter op aanvraag) en interieur ontwerper Dick Young zijn een geheel nieuwe weg ingeslagen in de customproductie. Behalve dat de 48 voet lange romp van deze wereldzeiler van aluminium is, wordt nu ook de mast van het superlichte carbon vervaardigd. Ook nieuw is het interieur dat in superlicht sandwichmateriaal wordt uitgevoerd. Dit wordt een echt waar genot voor de echte zeezeilers.

Voor meer informatie over beschikbare kielen klik hier

Uitgebreide informatie aanvragen