Atlantic 46PH

ATLANTIC 46PH EXTERIEUR ATLANTIC 46PH INTERIEUR ATLANTIC 46PH SPECS TECHNIEK

 

Aluminium Pilothouse met variabele diepgang en dubbele balans roeren - Aluminium zeiljacht welke onder CE klasse-A (Oceaan klasse) wordt gebouwd, een echte "All-Weather-Go-Any-Where" cruiser.

Deze pilothouse is aan de Atlantic range toegevoegd en ontworpen door Van de Stadt Design samen met de Atlantic werf. Het is een robuust zeiljacht met een lange waterlijn en uitgerust met een hefkiel systeem en dubbele balansroeren. Deze combinatie biedt uitstekende zeileigenschappen welke  te vergelijken zijn met een vaste kiel boot alleen met het voordeel dat de diepgang gewijzigd kan worden. Tevens    biedt dit de mogelijkheid om droog te vallen, varen op ondiepere wateren, later binnenkomen in getijden havens en eerder kunnen vertrekken.

De Atlantics zijn zeer zeilvriendelijk door een uitgekiend deklayout waardoor het hijsen, trimmen, reven en strijken van zeilen door één persoon gedaan kan worden. Een decklayout voor een toerzeiler die van prestaties houdt, maar een schip makkelijk wil kunnen bedienen. Tevens beschikken Atlantics over veel ingebouwd comfort, juist op de momenten waarop dat het meest nodig is, namelijk "op zee". Echt comfort is niet een kwestie van ingebouwde apparaten, maar vooral van uitgekiende ergonomie: zitten, werken en rusten moet makkelijk gaan. Het custom built interieur wordt geheel afgestemd op wijze van gebruik en wensen van de klant. Elke Atlantic is een robuust, veilig drijvend thuis en voor de eigenaren altijd een vertrouwde investering. Onze kwaliteit is te zien en te voelen en ook dat is een niet te verwaarlozen factor als het om zeilplezier gaat.

 

Voor meer informatie over beschikbare kielen klik hier

Uitgebreide informatie aanvragen